Aika on taas vierähtänyt nopeasti ja blogiin kirjottelukin on ihan unohtunut, samoin sivujen päivittely.. Valitettavasti edelleen on tuo talviulkoasukin.
Ostettiin jokunen viikko sitten koirille semmonen hälytysääni, joka pysäyttää mm. haukkumisen, ruuan varastamisen ym. Kokeiltiin nyt sitten että toimiiko se meidän Bellallekin tuohon haukkumiseen ja kyllähän se tepsikin, osittain :D
B lopetti haukkumisen hetkeks, mutta sit Nekku rupes heti haukkumaan kun kuuli sen äänen ja pitihän sen Bellankin siihen mukaan yhtyä.. Nekulla kun on yleensäkin tapana haukkua tosi koville äänille, esim. palohälyttimelle.
Eli eipä taida tuokaan konsti auttaa. Pitää vaan yrittää muuten kouluttaa tuo koira vähän äänettömämmäks :) Kyllä se yleensä lopettaakin nykyään haukunnan, jos kuulee vaikka käytävästä jotain ääniä ja sit jos sen laittaa vähäks aikaa eri huoneeseen niin sit se on jo hiljaa.
Naksutinkin ostettiin samalla ja nyt opetellaan koirille sen ideaa. Aloitettiin ihan vaan sillä että naks-palkka, naks-palkka.. Nyt vois pikku hiljaa jo vähän kahtoa että onko ne jo oivaltanut jollain hyvin helpolla tempulla :)

Kesäkuvia on tullut napsittua jonkun verran, niitäkin pitäs joku päivä laitella vaikka tänne blogiin :D