Niin kuin otsikko kertookin, tänään koirakoulussa harjoittelimme siis Nouto -käskyn alkeita! :) Meillä ei ollut lainkaan leluja mukana, ja ohjaajallakin oli vain isoille koirille tarkoitettuja.. Siispä piti etsiä maasta jokin hyvä keppi ja sillä yrittää saada koiruukset innostumaan :D Vielä tähän harjoitukseen ei otettu ollenkaan edes mitään käsky sanaa, koira piti vain saada innostumaan lelusta ja sitten kun se heitetään sille, toivoen että koira juoksee sen perään ja tosi hyvä olis ollut jos koira olisi vielä ottanu sen lelun suuhun. Bella innostui kivasti kepistä ja nappasi sen aina suuhun kun sen sille heitti. :) Siitä se sitten saikin palkaksi namin ja hirmu isot kehut! Vielä ei kuitenkaan osata tuoda keppiä takaisin omistajalleen.
Nekku ei niinkään välitä noista kepeistä, mutta kummiskin vähän leikki sillä mutta ei kylläkään hakenut sitä tai edes ottanut suuhun.

Ja sitten oli pujottelua muiden koirien ohi, kun kaikki olivat ringissä. Bella oli tosi nätisti kun muut koirat pujotteli Bellan ohitse, välillä piti kuitenkin haukkua. Mutta kokonaisuudessaan Bella oli tosi kiltisti.
Nekkukin oli mitä mahtavin, otti hienosti katsekontaktin omistajaan kun muut koirat kulkivat ohi. Pari kertaa vähän halusi mennä haistelemaan muita koiria.

Kirjoitin nyt tuohon omistaja sanamuodossa, koska mie (Sanna) koulutin Nekkua ja Suvi Bellaa. Niin ei kehdannut aina mainita nimeltä kumpaa tarkoitin. :D