Kerronpa hieman eilisestä päivästä.. :) Jouluaatto tosiaan oli ja illemmasta Bella ja Nekku sai avata omat joulupakettinsa.
Molemmat tykkäsi kovasti aukoa omia pakettejaan (joita oli 2 kummallekin), mutta enemmän kiinnostusta oli niihin paketteihin, joista löytyi dentasticks luupakkaukset. :D 
Nekku repi innolla sitä lahjaa, jossa oli nuo luut, hampain ja tassuin. :D Vihdoin viimein se sai sen kunnolla auki ja kun sieltä tuli esiin herkullinen paketti niin kovasti nuuhkutti ja yritti avata vielä itse luupakkauksen muoviakin.
Bellakin avasi innolla oman lahjansa ja sai sitten myös auki sen. Tässäkin käytettin apuna hampaita ja tassuja. ;)
Toiset paketit oli vielä avaamatta ja niitäkin ruvettiin sitten aukomaan. Näitä ei tosiaan niin innolla aouttu kuin edellisiä. (olisi ehkä ensin pitäny antaa avata lelulahjat, kuin luu.. Mutta kävihän se näinkin!) Kyllä ne kuitenkin vähän sai niitä auki, mutta piti sitten itse avata lopullisesti ne että lelut tuli esiin. Nekku sai pehmopossun, jossa on vinku, Bella vinyylipossun, joka röhkii. Mutta molemmat tietysti on sitten yhteisessä käytössä.
Kävi aika hassusti tuon vinyylipossun kanssa, kun sitä röhkitti, niin Bella juoksi pöydän alle piiloon ja kurkisteli penkin takaa. :D 
Pelkäs tietysti sitä, kun siitä lähti aika kova ääni. Ei pidä nyt hirveesti röhkitellä sitä, että voi itse tutustua vielä siihen.
Pehmopossun kanssa on kyllä leikitty ja riehuttu jo niin eilen, kuin tänäänkin joulupäivänä. :)

Näin vietettiin jouluaattoa ja laitankin nyt hieman joulukuvia tähän.


Näin ruvettiin aukaisemaan paketteja.