Eilisen kuulumisia siis kerron,koska en enää eilen illalla ehtinyt tulla kirjoittamaan tänne blogikirjoitusta.

Tosiaan, eilen se koirakoulu sitten alkoi! Aluksi ei meinattu löytää hallia, missä koirakoulu pidettiin, mutta vähän ennen kuin se koirakoulun hyvät tavat koulutus alkoi, porukkaa tuli odottelemaan pihalle missä mekin  seisoskelimme, ja onneksi olimme sitten oikeassa paikassa! Siellä oli vähän päälle kymmenen muuta koiraa, ja Bellan lisäksi vain yksi koira oli pieni, ja muut olikin sitten isompia (saksanpaimenkoiria jne).

Aluksi harjoittelimme toisen koiran ohitusta siten, että ryhmä meni kahteen riviin vastakkain, ja yksi pari kerrallaan meni toisen koiran ohi. Bella pelkäsi, joten meidän piti kaartaa vähän kauempaa vastaantulija, jotta Bella kokisi asian mukavaksi, ja ettei sen tarvitsisi pelätä. :) Tämä sujui ihan hyvin, mutta heti jos toinen koira tuli vähän lähemmäksi Bellaa, alkoi aikamoiset haukunnat, jotka sitten onneksi saatiin loppumaan lopulta makupalojen avulla.

Toinen ohitusharjoitus oli sellainen, että vuorotellen aina yksi meni kaikkien ympäri kasikkoa. Siinäkin harjoituksessa muiden piti aina kaartaa Bella vähän kauempaa, eikä me menty itse ollenkaan sitä kasikko ohitusharjoitusta, koska Bella olisi pelännyt varmaan aika paljon..

Enimmäkseen harjoittelimme eilen noita, mutta myös muutamia peruskäskyjä. Aiomme jatkaa tuolla koirakoulussa käymistä, ja päätimme että myös Nekku tulee mukaan, koska kummiskin tuolla Nekku-tyttökin saisi tottua ja tutustua muihin koiriin! :)