Ohhoh,nyt on jo maaliskuu,menipä helmikuu nopeasti.. Kevättä kohti ollaan jo menossa ja kohta fleecepuvutkin pitää jättää syrjään ja ottaa esillä kurapuvut.

Leikattiin sitten tänään anturoiden välistä nuita tassukarvoja, ja mentiin lenkille sitten katsomaan, jääkö lumipaakkuja tassuihin enää niin paljon. Tulos näytti ihan hyvältä, kyllä se selvästi vähän auttoi! :) Ei tullut niin isoja paakkuja. Tänään olis tarkoitus vielä ehkä nipsaista vähän koirien kynsiäkin, yleensä aina kuun alussa tehdään tämä toimenpide! Mutta sitten ei tietenkään tarvitse aina jos ne ei ole kovin pitkät, ja toisinaan jo vähän aikaisemmin jos siltä näyttää!

Tänään Bella oli intoa täynnä, rupesi haukkumaan käytävässäkin innostuksesta. ;) Ja lenkillä tämä sama rata jatkui. Meillä tuolla lenkin varrella on yksi pieni aukio, jossa sitten koirat sai purkaa energiaan juostessa,mutta valitettavasti hihnan kanssa koska autotie on niin lähellä. Silti kotona oli vielä puhtia ja jaksettiin leikkiä. Näimpä tämä maaliskuu sitten alkoi!