Bella kun haukkuu niin paljon (toisille ihmisille ja koirille, rappukäytävässä,sisällä turhankin paljon yms..) , päätimme että menemme sen kanssa koirakouluun. Liitymme OkuKS (Outokummun kennelseura) jäseneksi, ja aloitamme Bellan kanssa Hyvät tavat -ryhmässä 22.4.09. Se on aina kerran viikossa keskiviikkoisin. Saa nähdä, oppiiko Bella siellä mitään. :D Äitini tunsi yhden koiran, jolla oli vähän samanlaisia ongelmia kuin Bellalla, mutta ei se ollut oppinut mitään siellä koirakoulussa. Mutta toivottavasti Bella-tyttö on toisenlainen oppilas!  Nekulla on hyvät käytöstavat hallussa, niin emme ota Nekkua mukaan ollenkaan.

Nekku oppikin tässä pari päivää sitten peruutus -käskyn. Aika helppoa ja mukavaa sen kouluttaminen olikin, koska Nekku peruuttaa jostain syystä kun laittaa käden ensin "auki" ja sitten nyrkkiin. Kun aloitimme opetella tätä temppua, Nekku peruutti jo muutaman askeleen seuraavana päivänä kun sanoi vain peruutus -käskyn. :) Vielä se ei kuitenkaan aina muista ilman käsimerkkien apua, mitä siinä piti tehdä.

Bella oli tänäaamuna jo pääsiästunnelmissa, nappasi nimittäin lattialle tippuneen pääsiäspupu koristeen! :D Onneksi se ei saanut paljon tuhoa aikaan, kun pupu vieri sohvan alle eikä Bella saanut sitä sieltä pois.