Eilen sitten taas olimmekin siellä koirakoulussa, Nekku myös mukana! Automatkat sujui nyt aika hyvin, mitä nyt Bella välillä pari haukahdusta päästi. Ja Nekku tykkäsi katsella ikkunasta ulos, mitä siellä näkyi! :D

Vieläkin koulutukset jatkui hallissa, ensi kerralla ne on luultavasti jo ulkokentällä, ainakin jos säät sallii. Harjoittelimme tällä kertaa 'sunnuntai kävelyä', eli nätisti kulkemista hihnassa. Kiersimme hallia ympäri, ja hihnan oli tarkoitus pysyä löysänä ja katsekontakti piti säilyä omistajaan. Bella saattoi välillä vähän vetää edessä olevan koira luokse, mutta onneksi nakin palojen avulla sitten ei niin paljon vetänyt. Kun olimme tuota tehneet vähän aikaa, hallin keskelle tuli häiriötekijöitä (pari ihmistä ja koira). Niihin koirat ei oikeastaan paljon mitään kiinnittänyt huomiota. :)
Toisena hihnaharjoituksena oli, että kaikki käveli sikin sokin ja siinäkin piti pyrkiä siihen, että hihna oli löysänä.

Harjoittelimme myös luoksetuloa. Koira piti laittaa esim. istumaan, ja sitten omistaja itse päätti matkan pituuden, mistä sitten kutsui koiraa. Sai ottaa  myös käyttöön pitemmän hihnan , jos arveli että oma koira ei pysy paikallaan ilman hihnaa, mutta Nekku ja Bella ei sitä tarvinnut!  Häiriötekijöitä oli tässäkin harjoituksessa, elikkä hallin maassa oli tennispallo, keppi, muovipussi ja makupaloja rasiassa. Nekku ja Bella suoriutui tästä tehtävästä tosi hyvin, ei jäänyt nuuhkimaan tai ottamaan suuhun häiriötekijöitä. :)

Tälläisti siis tällä kertaa!